top of page

 

Vores ønske er at give vores kunder sunde og smukke tænder for livet. Vi rådgiver individuelt om hvordan man bedst vedligeholder sit tandsæt eller, hvis uheldet er ude, tilbyder vi smertefrie, langsigtede behandlinger. Det unikke ved vores klinik er beliggenheden tæt på naturen og de lyse behandlings rum. Udover det top-moderne udstyr har vi indrettet os med forskellige hyggelige elementer for at skabe en rar og afslappet atmosfære. Personalet er altid imødekommende og venlige og vi har en lang række behandlings muligheder til rådighed. På den måde får vores kunder altid en god oplevelse, helt i tråd med klinikkens enkle filosofi og høje kvalitet. Klinikken foretrækker at bruge kun det nyeste udstyr på markedet, hvilket giver klinikkens kunder en sikkerhed for optimal behandling på alle niveauer. Det top-moderne udstyr gør først og fremmest de fleste behandlinger totalt smertefrie og giver desuden den længst mulige holdbarhed.

VORES FILOSOFI

 

 

 

Nimmi elsker sit job, selv efter 30 års erfaring som selvstændig tandlæge, er han lige passioneret for sit fag. Nimmi har igennem 25 år haft den kendte amerikanske tandlæge Dr. Dick Barnes, som mentor. Det har bla. gjort at Nimmi var en af de tidlige i danmark, der begyndte at bruge laser, skanne tænder med 3D scanner i stedet for gammeldags aftryk, og lave tand implantat operationer. Nimmi er også europæisk underviser og konsulent for firmaet Invisalign, der er verdens førende indenfor usynlig tandretning. Ud over det har Nimmi også i ca. 10 år været redaktions konsulent for det amerikanske blad Esthetic Dentistry Magazine.

TANDLÆGE NIMMI HOLSTEIN

 

 

  

Er vores meget populære og super dygtige tandplejer. Hun besidder et kæmpe overskud og viden, som hun begaver sine omgivelser med. Har man først mødt hende, føler man at man har fået en ven for livet. Hun har en enestående evne til at lave mirakler med dårlige tænder og få dem til at fungere igen.

 

TANDPLEJER GHAZAL PAKZAD

bottom of page